Anul acesta, copilul dumneavostra participa intr-un proiect ce are scopul de a ajuta noii tineri ajunsi sa se simta bine.

Anul acesta, copilul dumneavostra participa intr-un proiect ce are scopul de a ajuta noii tineri ajunsi sa se simta bine. Acest prioect e numit ’RefugeesWellSchool’.

Proiectul consta intr-o colaborare intre diferite universitati din 6 tari diferite. Impreuna, vrem sa intelegem in ce mod activitatile desfasurate la scoala, precum teatrul, discutiile de grup sau in clasa, pot ajuta adolescentii sa se simta mai bine, sa aiba o performanta mai buna la scoala si relatii mai bune cu colegii. Pe baza a ceea ce vom invata in urma acestul proiect, speram sa putem da mai multe informatii profesorilor si scolilor despre cum pot ajuta adolescentii din diverse medii la scoala.

Credem ca este foarte important pentru parinti sa cunoasca proiectul nostru si sa participle. Credem de asemenea ca avem mult de invatat din experienta vostra. In timpul acestui an, cu permisiunea dumneavostra, va vom adresa, dumneavostra si copilului dumneavostra, cateva intrebari. Copilul va participa, de asemenea, la activitatile pe care le planificam impreuna cu scoala (teatru, discutii de grup etc.)

Daca ai intrebari privind proiectul nostru, puteti contacta scoala sau direct echipa responsabila de proiectul ’RefugeesWellSchool’ in scoala in care invata fiul sau fiica dumneavoastra.